Gember Member USPs - Immuunsysteem[2][4]
Ondersteun je immuunsysteem
Icon Duurzame levering Gember Member
Duurzame levering
Gember Member USPs - Echt vers, echt PUUR[1][3]
Echt vers, echt PUUR
Ondersteun je immuunsysteem
Klik Hier
Duurzame levering
Klik Hier
Echt vers, echt PUUR
Klik Hier

PUUR
gembersap

"De Game Changer in de Europese gembersap industrie!"

Gember in onderzoek

Gingerol is een bioactieve stof die voorkomt in gember, een veelgebruikte specerij en kruid met potentiële gezondheidsvoordelen. Wetenschappelijke studies hebben onderzocht hoe gingerol de gezondheid kan beïnvloeden. Ontdek de voordelen van puur gembersap voor de ondersteuning van jouw gezondheid!

ontdek zelf de voordelen

1. Ontstekingsremmende eigenschappen

Gingerol staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam. Dit kan gunstig zijn bij aandoeningen zoals artritis.

2. Anti-oxidatieve werking

Gingerol fungeert als een antioxidant en kan helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen in het lichaam. Dit kan bijdragen aan het verminderen van oxidatieve stress en het voorkomen van cel beschadiging.

3. Pijnverlichting

Vanwege de ontstekingsremmende eigenschappen kan gingerol ook helpen bij het verminderen van pijn, zoals spierpijn en menstruatiepijn.

4. Zwangerschapsmisselijkheid

Een aantal studies heeft aangetoond dat gember effectief kan zijn bij het verminderen van misselijkheid en braken bij zwangere vrouwen, vooral bij milde tot matige misselijkheid.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Perfect voor alles!

Met ons gember sap maak je overheerlijke mixdranken, spicy Teas met een gezonde lekkere kick, heerlijke curry’s, de lekkerste hartige gerechten, een simpele gemberthee, en eindeloos veel andere recepten!

We posten regelmatig heerlijke recepten op onze socials zodat jij creatief te stimuleren om te zorgen dat jij kan genieten en het meeste uit onze producten haalt.

de kracht

van het meest krachtige superfood op aarde! 🌱

Gember Member in ontwikkelt omdat nergens ECHTE gember sap te verkrijgen is. Alle commerciële gembersappen worden tegenwoordig synthetisch bewerkt, gepasteuriseerd, vermengt met geraffineerde suikers, appelsap, E-nummers, en ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord. Hierdoor verliest gember zijn krachtige eigenschappen.

1 fles = 12 shots

Dosering 25 ml

100%
vers

100% natuurlijk

moeders recept

De originele wakkerschudder

Wil jij de dag met een knal beginnen?

Maak onze gembershots onderdeel van je ochtendroutine en samen verbeteren we jouw leefstijl. Het is DE simpele manier om in dit ”Snelle” leven iets aan je gezondheid te doen.

Mix & match gezond

Onze gembershot is de perfecte basis voor je volgende mix & match