Gember Member USPs - Immuunsysteem[2][4]
Ondersteun je immuunsysteem
Icon Duurzame levering Gember Member
Duurzame levering
Gember Member USPs - Echt vers, echt PUUR[1][3]
Echt vers, echt PUUR
Ondersteun je immuunsysteem
Klik Hier
Duurzame levering
Klik Hier
Echt vers, echt PUUR
Klik Hier

Twee vrienden met een gezamenlijke passie voor gezond, vers en echt puur.

Een hele hoop van Moeder Natuur en een beetje van de moeder van Abdu.

Het verse recept van Gember Member ontstond jaren geleden in de keuken van Abdu’s moeder. Voelde iemand zich niet fit, dan maakt ze daar direct een vers gembershotje voor. Denk maar niet dat wij stonden te springen van blijdschap op zo’n moment, maar voet bij stuk hield ze. “Kom op jongen, neem het, hier word je sterk van.” De moeder van Abdu wist allang dat pure gember ongelooflijk gezond is — als boost voor je imuumsysteem. 15 jaar later starten wij elke ochtend met een gembershot en stimuleren wij met liefde en passie anderen om hun dag ook vers en puur te beginnen. Het is een simpele manier om in dit ”Snelle” leven iets aan je gezondheid te doen. Onze gembershots zorgen voor een goed gevoel en geven een enorme kick om je dag te starten. Pittig, fris en een boost voor je immuunsysteem.

GM_brownies&downies

Brownies & Downies

In samenwerking met de toppers van Brownies & Downies. Bestel online je pure gembersap en haal het op bij ons afhaalpunt Brownies & Downies in Deventer! 

Binnen het bedrijf heeft 40% van de medewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt, en staat samenwerken en ontwikkeling voorop.