Twee vrienden met een gezamenlijke passie voor gezond, vers en echt puur.

Een hele hoop van Moeder Natuur en een beetje van de moeder van Abdu.

Het verse recept van Gember Member ontstond jaren geleden in de keuken van Abdu’s moeder. Voelde iemand zich niet fit, dan maakt ze daar direct een vers gembershotje voor. Denk maar niet dat wij stonden te springen van blijdschap op zo’n moment, maar voet bij stuk hield ze. “Kom op jongen, neem het, hier word je sterk van.” De moeder van Abdu wist allang dat pure gember ongelooflijk gezond is — als boost voor de spijsvertering, om misselijkheid tegen te gaan en als ontstekingsremmer. 15 jaar later starten wij elke ochtend met een gembershot en stimuleren wij met liefde en passie anderen om hun dag ook vers en puur te beginnen. Het is een simpele manier om in dit ”Snelle” leven iets aan je gezondheid te doen. Onze gembershots zorgen voor een goed gevoel en geven een enorme kick om je dag te starten. Pittig, fris en een boost voor je immuunsysteem.

GM_brownies&downies

Met liefde gemaakt bij Brownies&downieS in Deventer

Dagelijks wordt er met veel liefde bij Brownies&downieS Deventer verse gember geperst, door ons vaste Gember Member Persteam. 

Binnen ons bedrijf heeft 40% van de medewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt, en staan samenwerken, ontwikkeling en trots voorop.  

De combinatie van hard werken en persoonlijke aandacht, maakt ons bedrijf puur en toegankelijk. 

Anoeska Mantje

Eigenaresse bij Brownies&downieS Deventer