Gember Member USPs - Immuunsysteem[2][4]
Ondersteun je immuunsysteem
Icon Duurzame levering Gember Member
Duurzame levering
Gember Member USPs - Echt vers, echt PUUR[1][3]
Echt vers, echt PUUR
Ondersteun je immuunsysteem
Klik Hier
Duurzame levering
Klik Hier
Echt vers, echt PUUR
Klik Hier

FAQ

Welkom bij de Gember Member helpdesk
Product

De ingrediënten zijn verse gember en verse citroen. De voedingswaarde vind je hieronder.

Ja, Gember Member voldoet aan de eisen van het HACCP voedselveiligheidssysteem en we zijn aangesloten bij de NVWA. Daarnaast is ons sap getest op voedselveiligheid door een gespecialiseerd microbiologisch laboratorium.

Onze gember komt uit Ecuador, Brazilië, China en Peru. Onze citroenen komen in de zomer vaak uit Argentinië en Zuid- Afrika, in de winter komen ze uit Egypte, Spanje en soms uit Turkije.

Gember bevat dit van nature. Het bezinksel wat je ziet in ons gembersap geeft aan hoe natuurlijk en vers ons sap is. ECHT.PUUR. is de kracht van Gember Member. Goed schudden en het bezinksel mengt zich met het sap en is klaar om te shotten 😉 Tip: vergeet niet om altijd een glas water te nuttigen na de shot

Ons sap wordt geperst met een slowjuice machine. Slowjuicen is een perstechniek waarbij de hoeveelheid beweging en wrijving zo laag mogelijk is. Op deze manier behouden we zoveel mogelijk enzymen en voedingstoffen. Slowjuicen is een andere techniek dan persen met een sapcentrifuge. Door de grote kracht gaan vaak waardevolle voedingstoffen verloren bij een sapcentrifuge. Daarom kiest Gember Member voor Slowjuicen en zorgt onze professionele machine ervoor dat er zo min mogelijk voedsel verspild wordt.

Ons sap is 100% natuurlijk en zonder toegevoegde suikers!

Uit 1 fles haal je 12 shots van 25ml.

Het is mogelijk om de gembersap in te vriezen. Zorg er dan voor dat je de fles direct na ontvangst invriest. Draai de dop altijd extra goed dicht bij invriezen.

Ja, ons gember sap is 100% plantaardig en alleen gemaakt van verse gember en verse citroen. We maken geen gebruik van dierlijke ingrediënten.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat je na 7 à 10 keer proeven vanzelf gaat wennen aan de smaak. Wij zijn ervan overtuigd dat niet alles lekker hoeft te zijn wat je inneemt. Soms is het belangrijk dat je iets binnenkrijgt omdat het erg gezond is. Geef daarom je lichaam de tijd om te wennen aan de smaak. Ook kan je proberen om de sap te mengen met een verse, gezonde vruchtensap. Zo krijg je de benefits van gember toch binnen!

Onze flessen zijn gemaakt van PET en BPA-vrij.

Onze verpakking en inhoud is geheel van papier en karton. Daarnaast maken we gebruik van een bezorgservice die elektrisch vervoert. 

 

Dat is mogelijk als dit op tijd wordt doorgegeven, wanneer uw order al is verwerkt/verzendklaar is gemaakt is dit helaas niet meer mogelijk i.v.m. ons vers product.

Houdbaarheid

Ons gembersap blijft 31 dagen goed. Zorg ervoor dat je het altijd gekoeld bewaart (<7 graden).

Ons gembersap is vers. Wij pasteuriseren en bewerken ons sap niet. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit, kleur, smaak en voedingswaarde behouden wordt. Na het bereiden van de sap, wordt het direct gekoeld verzonden naar de klant.

Gebruik

Ons concept is om elke dag een verse en pure gembershot van 25ml te nemen om je dag fit en gezond te starten. Maar je kan het ook gebruiken in een smoothie, mengen met bruisend water, door gerechten of om gemakkelijk en snel een gember thee te maken!

Kinderen vanaf 2 tot 14 jaar kunnen kleine doses gember nemen. Het is voor hun beter om het te mengen in gerechten, gember thee of bijv. een smoothie. Bij chronische ziektes is het verstandig om eerst je arts te raadplegen.
Dit verschilt per persoon. Wij adviseren om in de ochtend een gembershot te nemen zodat je de dag fit en gezond begint. Maar je kan het ook voor je workout nemen. Ons advies is: ‘doe wat jouw lichaam fijn vindt en waar jij je goed bij voelt’.

Wij adviseren om elke dag in de ochtend een gembershot te nemen om je dag fit en gezond te starten. Dit kan op lege maag of na je 1e maaltijd. Probeer het uit en kijk waar jij het lekkerst op gaat!

Gember kan je beter vermijden als je last hebt van galstenen, aangezien het het maagzuurgehalte verhoogt. Ook als je een hartkwaal hebt aangezien het je hartslag kan verhogen. Omdat gember je lichaamstemperatuur omhoog brengt kan het nadelige effecten hebben wanneer je koorts hebt. Ook als je medicijnen slikt zoals bloedverdunners, kun je beter geen gember gebruiken. Het is aangeraden de dokter te consulteren als je andere medicijnen gebruikt.

Verzending

We bezorgen ook in België maar alleen in Vlaanderen. 

Wij werken met een vers product. Daarom is het belangrijk dat je thuis bent op het moment van bezorgen.

Niet getreurd, je pakket zal met de vervoerder teruggaan en in een warenhuis gekoeld bewaard worden. De volgende dag zal de bezorger weer een poging doen om te bezorgen.

 

Let op: wanneer u de tweede keer niet thuis bent kunnen wij helaas uw pakket niet meer opsturen. Wij moeten de flessen dan ook helaas weggooien i.v.m. derving. De kosten zijn dan voor u.

Ons product wordt gekoeld verzonden met een cooling element wat ervoor zorgt dat het onderweg de juiste temperatuur behoudt.

Na je bestelling ontvang je een mail van je bestelling met daarin een Track & Trace code zodat jij je bestelling kunt volgen.

Het is mogelijk om je pakket op te halen bij Brownies & DownieS in Deventer. In de checkout kies je dan voor afhalen.

De verzendkosten voor Nederland zijn €5,95

De verzendkosten voor België €7,95

Voor Nederland streven we naar Same day delivery (maandag t/m vrijdag) Bestellingen voor 9:00 's ochtends, worden dezelfde avond nog geleverd. Alle bestellingen na 09:00 worden de eerstvolgende dag geleverd. Bestel je op vrijdag na 09:00 dan is de levering maandag. Let wel op; i.v.m. met drukte kan het soms langer duren.

Voor België is het vandaag besteld morgen in huis! Let wel op dat het i.v.m drukte soms een dagje langer kan duren.

Wij bezorgen altijd tussen 17:00/22:30, dit omdat mensen dan het vaakst thuis zijn. Een andere tijdstip is helaas niet mogelijk.

De gele sticker is informatie voor de bezorger. Dit doen wij uit voorzorg erop zodat de bezorger direct kan zien dat het pakketje gekoeld in een warenhuis bewaard moet worden wanneer de klant bijvoorbeeld een keer niet thuis is.

Maak je geen zorgen, de coolpack die wij erbij doen is om ons product onderweg voor langere tijd op temperatuur houdt. Uit voorzorg doen wij dit erbij. Ook zonder een coolpack blijft ons sap langer goed. Dit komt door onze formule en zuurtegraad van het sap. Doe de flessen bij ontvangst direct in de koelkast.

Betaling

De kortingscode kan je invullen bij het vak kortingscode, in je winkelmand.

Je kunt gebruik maken van iDeal, Bancontact en automatische incasso/SEPA.

Abonnement

Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Ga naar je account (rechts boven in icoontje) en klik op abonnementen. Je kunt hier je abonnement opzeggen / pauzeren. 

Let op: u dient uw abonnement minimaal 3 dagen voor de verlenging stop te zetten. Zo kunnen wij tijdig ervoor zorgen dat uw flessen niet gereed klaargemaakt worden.

Jazeker, bij het afsluiten van een Gember Member Abonnement kan je iedere maand tot 15% besparen.

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Neem contact op met onze klantenservice