Gember Member USPs - Immuunsysteem[2][4]
Ondersteun je immuunsysteem
Icon Duurzame levering Gember Member
Duurzame levering
Gember Member USPs - Echt vers, echt PUUR[1][3]
Echt vers, echt PUUR
Ondersteun je immuunsysteem
Klik Hier
Duurzame levering
Klik Hier
Echt vers, echt PUUR
Klik Hier
Echt puur- het verschil tussen pure gember membershots en supermarktvarianten

Duur grapje

Het verschil tussen pure gembersap van Gember Member en supermarktvarianten.

Gembersap is al lang geen vreemde eend meer in de wereld van gezondheidsbewuste drinkers. Maar wat maakt de pure gembersap van Gember Member zo anders dan die uit de supermarkt? Laten we eens kijken naar de feiten.

Gember Member: 90% puur gembersap, 10% verse citroensap

Supermarkt gembershot: 65% appelsap, 30% gembersap en 10% citroensap


In tegenstelling tot de supermarktvarianten die veel suikers en andere toevoegingen bevatten, biedt Gember Member een zuivere mix van 90% gembersap en 10% verse citroensap. Dit zorgt voor een krachtige, natuurlijke smaak zonder onnodige toevoegingen. In elke slok ervaar jij de pure ingrediënten.


Prijsvergelijking

Wat betreft prijsverhouding wint Gember Member het van de supermarktconcurrentie. Terwijl een shotje Gember Member ongeveer €1,66 kost, ligt de prijs van een vergelijkbaar shotje uit de supermarkt rond de €2.

Reviews van Gember Members

Klanten van Gember Member getuigen van een gevoel van vitaliteit en verbeterde weerstand na het regelmatig gebruik van hun pure gembersap. Veelvoorkomende feedback omvat een verlichting van keelklachten, verkoudheidssymptomen en een algehele toename van de weerstand tegen ziekten*.

Slow juice voor optimale kwaliteit

Het geheim achter de kwaliteit van Gember Member ligt in hun gebruik van slow juice-technologie. Door op lage snelheid te persen zonder verhitting, behoudt hun sap alle natuurlijke vitamines, mineralen en de heerlijke smaak en geur van verse gember en citroen. Het resultaat is een product dat puur natuurlijk is, zonder toegevoegde suikers of conserveermiddelen, en zo dicht mogelijk bij de bron blijft. Met slechts twee verse ingrediënten – citroen en gember – is Gember Member de onbetwiste keuze voor liefhebbers van puur en gezond sap.

Bij gembershots van de supermarkt gebruiken ze de slow juice techniek vaak niet, omdat het een tijdrovend proces is en daar gaat het eerder om kwantiteit dan kwaliteit.

Conclusie

Met Gember Member krijg je meer dan alleen een verfrissend drankje; je krijgt een natuurlijke boost die je helpt je beste zelf te zijn en ook nog eens tegen een betere prijs! Ervaar het verschil vandaag nog en bestel jouw pure gembershots!

In onze andere blogs vertellen wij alles wat je moet weten over gember

*Claims in afwachting van Europese toelating